dimarts, 20 d’octubre del 2009

III Curs Internacional d'Anellatge d'Ocells


Després de la I (setembre) i II (novembre) edicions a Veneçuela ara el Curs Internacional d'Anellatge d'Ocells es farà a Europa, concretament a Catalunya. Organitzat per l'Institut de Biodiversitat Tropical, el Grup de Natura PARUS i la Universitat Catalana d'Estiu de Ciències de la Natura (UCECN). Les properes edicions es faran, el 2010, a Veneçuela i Perú.

Durant dos caps de setmana (dissabte i diumenge) es formarà als alumnes, en un curs eminentment pràctic, en el coneixement de l'anellatge científic d'ocells, amb professors americans i europeus que han treballat al Tròpic.

El curs es realitzarà el darrer cap de setmana de novembre (dies 28 i 29) i el primer de desembre (dies 5 i 6). El primer cap de setmana les classes pràctiques i teòriques seran a la província de Barcelona, a la comarca del Vallès Oriental. I el segon cap de setmana, al desembre, a la província de Lleida, a la zona de l'Aiguabarreig Segre-Cinca.

El preu, 100 euros, inclou les classes pràctiques (pels matins), les teòriques (per les tardes) i el lliurament de documentació i del certificat. S'ajudarà a buscar allotjament quan sigui necessari. Els transports aniran a càrrec dels participants.

J.C. Fernández-Ordóñez (IBT i PARUS): jcwarbler@yahoo.es
Jordi Rodríguez (PARUS): rodris@telefonica.net

PARUS-Grup de Natura del Vallès
carrer del Salze, 36
Urb. Can Rovira Nou
08186 Lliçà d'Amunt
parus@parusnatura.org
http://parusnatura.blogspot.com
http://www.parusnatura.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada