dimarts, 16 de març del 2010

Dia del riu TENES

Aquest dissabte el grup Parus va realitzar una jornada lúdica/festiva, conjuntament amb altres grups naturalistes com són el GOT, Meles meles i Drag, per celebrar per segon any el dia del Tenes.
La jornada va transcórrer amb una important assistència de persones,en un matí ben assolellat.
el resultat d'anellaments va ser de:
Pit roig (Erithacus rubecula)-----------2
Pinsà (Frigilla coelebs)-----------------3
Cotxa fumada (Phoenicurus ochuros)---1
Mosquiter (Phylloscopus collybita------1
Tant l'Antonio com en Roger van fer les delícies del presents.Foto cedida pel GOT
Comencem amb un recorregut per observar aus al voltant del riu Tenes, on el nostre company Antonio España va delectar als assistents amb una sessió d’anellament on van gaudir de diverses espècies i de les seves habilitats com anellador, hem d’agrair les explicacions donades per Roger Sanmartí en el taller que vàrem realitzar, en acabat es continua un seguit de tallers realitzats a Can Coll finalitzant la jornada amb un pica-pica amb cava inclòs.
El grup de natura Meles Meles va oferir el taller de menjadores amb cacauets a part d’una petita exposició i mostra de diferents tipus de menjadores d'ocells. A part, també va ser el grup que va preparar el taller de dibuix.
El GOT va preparar el taller de caixes niu amb la construcció de caixes per a xot i per a pit roig per aquelles persones que ho van demanar , a part de les ja conegudes per a pàrids. A més, el Grup d'Ornitologia del Tenes va oferir també l’exposició de caixes niu.
El Drag va aportar una exposició de les seves activitats , així com mutables educatius sobre el món dels amfibis i rèptils

La construcció de caixes nius, a part d'un gran èxit va tenir un ritme frenètic.Foto cedida pel GOT

El taller de la fabricació de menjadores va tenir també un gran èxit. Foto cedida pel GOT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada