dissabte, 15 de maig del 2010

Can Salze, jornada SYLVIA, 15.05.2010

Aquest dissabte 15 de maig hem estat anellant a la finca Can Salze, petit terreny veí de la finca Can Manent (a Lliçà d'Amunt).
Un any més ens hem disposat a realitzar la primera de les jornades (per nosaltres), seguint el protocol metodològic del Projecte SYLVIA (de l'ICO).

El nostre company Ignasi ja va treure molta herba i altres plantes que destorbaven per instal·lar les xarxes i avui, a primera hora, hem pogut intasl·lar-les sense cap problema. Gràcies Ignasi!

En total s'han capturat 44 ocells, aviat penjarem els resultats, però entre ells destaquen la boscarla de canyar (Acrocephalus scirpaceus), el pardal comú (Passer domesticus), la cadernera (Carduelis carduelis), el gafarró (Serinus serinus) i la merla (Turdus merula). També s'han capturat: oreneta vulgar (Hirundo rustica), pardal xarrec (Passer montanus) i alguns pit-rojos (Erithacus rubecula) i mallerengues carboneres (Parus major).

Nou habitant de la bassa gran de Can Salze?
Un ànec mut (
Cairina moschata var. domestica)
(Foto: Ignasi Toranzo)

Allà hem estat Ángel Fernández, Valentí Costafreda, Antonio España, J. C. Fernández-Ordóñez, Ignasi Toranzo i César Lama. Ens ha visitat en Ricard Costafreda, amb el seu gendre i les seves nétes.

Ángel, Joan Carles, Antonio i César, al migdia, comentant la jornada.
(Foto: Ignasi Toranzo)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada